Om tävlingen

Så här går den till

  • Anmäl dig själv eller någon annan. Sista anmälningsdag är 17 september 2017.
  • Juryn nominerar tre finalister som går vidare till finalen.
  • Finalisterna publiceras på www.foodnet.se och på www.fastfoodawards.se samt Fast Food Magazine den 9 november 2017.
  • Vinnarna i respektive kategori koras den 31 januari på mässan Fastfood & Café och Restaurangexpo, easyFairs, Malmömässan.

Fast Food Awards

Fast Food Awards är en tävling där kreativa och ansvarsfulla initiativ och lönsam utveckling lyfts fram och premieras. En tävling som ger inspiration och lyfter fram hjältarna i branschen. Fast Food Awards vänder sig till hela branschen. Allt från det traditionella till det nyaste; hamburgerställen, salladsbarer, coffee-shops, grab-and-go, service- och livsmedelsbutiker och restauranger.

Fast Food Awards hade premiär den 10 november 2011 då sex vinnare korades på Mitt Kök, på Stockholmsmässan. Sedan dess har totalt 26 vinnare korats under åren.

Fast Food Magazine

Fast Food Magazine som arrangerar Fast Food Awards är ett modernt livsstilsmagasin för hela snabbmatsbranschen. Fast Food Magazine bevakar allt som händer kring snabbmat, convenience, dryck och kafé. Vi bevakar och analyserar nationella och internationella trender och skapar därmed förutsättningar för våra läsare att anpassa och utveckla sin respektive verksamhet för bättre kundnytta och bättre lönsamhet.

Fast Food Magazine är Skandinaviens största snabbmatstidning och kommer ut med fyra nummer om året, både som pappers- och som e-tidning, har en daglig uppdatering på www.foodnet.se, och ger ut ett nyhetsbrev varje vecka. Fast Food Magazine arrangerar, förutom Fast Food Awards, Pizza-SM.